ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ



Απλήρωτοι απο τον Οκτώβριο !!!
ΕΛΜΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ν. Ευρυτανίας μετά από επαφές και συζητήσεις που είχε με τα μέλη του διαπίστωσε οικονομικές εκκρεμότητες σε βάρος τους.

Συγκεκριμένα , οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί του νομού μας που εργάζονται στο πρωινό πρόγραμμα παραμένουν απλήρωτοι από τον περασμένο Οκτώβριο ενώ όλο αυτό το διάστημα καλύπτουν τα τρέχοντα έξοδά τους με πολλή μεγάλη δυσκολία , γεγονός που τους κουράζει ψυχικά και πνευματικά.
Σχετικά με την οργάνωση και λειτουργία της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης , αν και ξεκίνησε εγκαίρως , οι εκπαιδευτικοί ωρομίσθιοι , μόνιμοι και αναπληρωτές που εργάζονται υπερωριακά δεν έχουν πληρωθεί από τον Νοέμβριο. Οι σχεδιαστές-αξιολογητές παραμένουν απλήρωτοι από το Σεπτέμβριο του 2008 και εξής.
Τέλος , σας γνωστοποιούμε ότι δεν έχουν καταβληθεί οι προβλεπόμενες από το νόμο αποζημιώσεις στους εκπαιδευτικούς, μονίμους και αναπληρωτές που επιμορφώθηκαν στα ΠΕΚ κατά τις σχολικά έτη 2008-2009 και 2009-2010 καθώς επίσης και σε αυτούς που συμμετείχαν στις πολυήμερες εκδρομές των μαθητών των σχολείων τους κατά το παραπάνω διάστημα.
Τα μέλη του Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ επιζητούν την άμεση επίλυση του προβλήματος και διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων και των αποζημιώσεων στους εκπαιδευτικών του νομού μας .
Καμία πλέον οικονομική εκκρεμότητα σε βάρος των μελών μας !

Για το Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ .............................Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΡΛΑΒΑΝΤΖΑ ΕΛΕΝΗ ................ΚΟΝΤΟΖΗΣΗ ΕΛΕΝΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου