ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤAΦΕΡΕ Η ΔΟΞΑ

Την ήττα γνώρισε η Δόξα Ραπτοπούολυ στον τρίτο τελικό για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας της Α΄κατηγορίας της Ε.Π.Σ  Ευρυτανίας από τον Απεραντιακό με 4-0 ο οποίος θα εκπροσωπήσει και την Ευρυτανία στο Περιφερειακό πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά.


Ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό και το διοικητικό επιτελείο της Δόξας Ραπτοπούλου για την υπέρβαση που έκαναν αυτή τη χρονιά και ελπίζουμε του χρόνου να κατακτήσουν το πρωτάθλημα!

ΔΟΞΑ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ 1 - 0

Η Δόξα Ραπτοπούλου επικράτησε με 1-0 του Απεραντιακού στο δεύτερο αγώνα που έγινε στο Ραπτόπουλο για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή Ευρυτανίας και έτσι όλα θα κριθούν στο τρίτο παιχνίδι στην έδρα του Απεραντιακού.

ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ 2-0

Την ήττα, με σκορ 2-0, γνώρισε η Δόξα Ραπτοπούλου  από την ομάδα του Απεραντιακού στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών, που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή της Α΄ κατηγορίας της  Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας.
 Το επόμενο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ραπτόπουλο, οπου η Δόξα θέλει νίκη ή στη χειρότερη περίπτωση ισοπαλία για να οδηγήσει τη σειρά των τελικών σε τρίτο παιχνίδι.

Η ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ !!!

Στον τελικό του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας προκρίθηκε η Δόξα Ραπτοπούλου αποσπώντας ισοπαλία από την ομάδα των Αγράφων με σκορ 1-1 στο γήπεδο του Κερασοχωρίου.


Στον τελικό θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Απεραντιακού και η νικήτρια της σειράς των τελικών θα πάρει το εισιτήριο για το περιφερειακό πρωτάθλημα.
Καλή επιτυχία, Δόξα!!!