ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Την Τρίτη 6 Ιουλίου 2010, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα Λύκεια της χώρας. Γενικά η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ευρυτανίας, αφού αυξήθηκε το ποσοστό των μαθητών που ξεπέρασαν το 16 σε βαθμό πρόσβασης, ενώ μειώθηκαν οι μαθητές που δεν ξεπέρασαν το 10.



Οι Λ.Τ. του Γυμνασίου Ραπτοπούλου είχαν 15 αποφοίτους που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίοι συνολικά σημείωσαν μέτρια αποτελέσματα. Οι 6 από τους υποψηφίους συγκέντρωσαν βαθμολογία μεγαλύτερη του 10 σε βαθμό πρόσβασης, ενώ ο μεγαλύτερος βαθμός πρόσβασης ήταν το 15,16.



Οι τρεις πρώτοι σε βαθμό πρόσβασης από τους 15 υποψηφίους είναι οι εξής: Παύλος Καραχρήστος του Ευσταθίου με 15,16, Μαριάννα Τσέτσου του Γεωργίου με 14,48, Ευδοξία Μπαστάνη του Ελευθέριου με 14,07

Οι απόφοιτοι από τα Λύκεια της Ευρυτανίας πρέπει να προσέλθουν έως τις 20 Ιουλίου στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας για την κατάθεση των μηχανογραφικών. Ωστόσο, τονίζεται ότι η Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας προτείνει συγκεκριμένες ημερομηνίες για τον κάθε απόφοιτο, ανάλογα με τα αρχικά του επιθέτου, τα οποία ακολουθούνται για την διευκόλυνση της διαδικασίας από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας.
Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο και καλή τύχη στη ζωή τους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου